top of page
  • Forfatters billedeSanne Skovrider

Håndværker, din webside er elendig!


Hvis du tror, at dine kunder nok skal ringe efter dig som håndværker, selvom din webside er elendig, og tror du, at det der “internet halløj” er ligegyldigt, så tager du fejl.

Det er et dyrt sted, at tage fejl. Det kan koste dig din forretning. Måske kan du allerede mærke, at tilgangen af nye kunder er nedadgående? Dine tidligere så loyale kunder kommer hellere ikke længere automatisk tilbage. De “surfer” på markedet. Loyaliteten er skiftet ud med mulighederne for, at vælge det mest attraktive og indbydende.

Når kunderne eksempelvis har brug for en god tømrer, så går de på nettet og googler. De skriver måske “god tømrer” og så et bynavn. Hvis ikke din virksomhed kommer frem med en flot og overbevisende webside, så har en anden VVS forretning i byen måske den rigtig side. Tør du tage chancen?

Husk på, at forbrugerne i dag, ikke bruger de gule telefonbøger til at finde dig. De går i stedet på nettet. Både på computeren der hjemme, men også på deres smartphones. Den er lige ved hånden. Det skal du også være ellers vælger kunden en anden. Vil du gerne følge med eller vil du efterlades? Så simpelt er det. Vi er også håndværkere. Bare ikke med søm og hammer. Vores håndværk, er lige det du mangler. Vi laver din nye webside færdig på under en uge og for under 10.000,- Arbejdsgangen er nem og tager ikke meget af din tid. Du er i luften med en ny visuel identitet før du aner det. Lad os smøge ærmerne op og tage fat, så du kan komme med videre. Giv os et uforbindende kald og hør om mulighederne. www.buroburo.dk

Comments


bottom of page