top of page
  • Büro Büro

Büro Büro udgiver erhvervsmagasin i Skanderborg Kommune

Første udgave er på gaden ultimo marts - og vi glæder os.

Skanderborg Kommune er en skøn kommune. Masser af driftige mennesker, skøn natur og alle muligheder. Büro Büro har sat fokus på netop denne kommune, selvfølgelig fordi vi selv driver virksomhed her, men også fordi vi mener, at kommunens erhverv fortjener mere fokus. Magasinet INDSIGT er vores bud på et moderne erhvervsmagasin. Fra erhvervslivet - til erhvervslivet. Et magasin fyldt med spændende og overraskende artikler om de driftige mennesker bag virksomhederne, om de forskellige erhvervsmæssige muligheder, produkter, ideer og innovative tanker fra hele kommunen. Den første udgivelse er allerede på gaden ultimo marts 2020, og vi forventer at komme igen et par gange om året. Denne gang - der jo som sagt er første gang - rummer magasinet artikler fra de helt store virksomheder med hele verden som arbejdsplads, men også artikler med fokus på de personlig drømme, der har udviklet sig til små handlekraftige forretninger, der i dag byder sig til med sin ekspertise og kompetence.

Vi vil med magasinet også forsøge at få erhvervslivet i kommunen til at "handle hjemme", når det er muligt. Faktisk, så kan man her i kommunen finde langt de fleste af de produkter og ydelser man har brug for. På den måde hjælper vi hinanden. Det er vigtigt. Det kan nemlig være svært, at gøre sig bemærket som leverandør i et marked, hvor markedsføringsbudgetter ofte afgør, hvem kunderne får øje på, når de googler efter en leverandør af ydelser, produkter eller service og vejledning. Dette magasin giver erhvervsdrivende i Skanderborg Kommune muligheden for, at lande direkte på beslutningstagerens bord, og profilere sig på præcist den måde de ønsker. En annoncen giver mulighed for et direkte og helt konkret salg af et produkt eller ydelse, men en artikel giver chancen for, at beskrive hvem du og din virksomhed er og ikke mindst, hvad kunderne kan forvente at få, når de henvender sig til jer. Hvis du ikke har modtaget et magasin i postkassen inden 1. april 2020 så giv os et kald, vi har flere på lager. Hvis du har lyst til, at være med i næste nummer som udkommer i september 2020, så kontakt os eller tag et kig på www.magasinet-indsigt.dk.


Hvis du synes det er en super god idé, så del dette indlæg på de sociale medier, så vi kan få endnu mere fokus på ERHVERVSLIVET I SKANDERBORG KOMMUNE.Comments


bottom of page