top of page
  • Forfatters billedeSanne Skovrider

Computere til alle


Back-stage fra en TV-optagelse hos duka

En af vores gode kunder er duka. Et dansk selskab som tilbyder alle, super fantastiske løsninger, når vi snakker om PC løsninger og support til samme. Før i tiden var de mest kendt for telefoni til ældre mennesker. Men det er helt anderledes idag. Idag er det både unge og gamle der er glade kunder hos duka. For 2 år siden lavede vi en helt ny visuel identitet til virksomheden. En farvestrålende og moderne profil der matcher deres visioner og ikke mindst deres personale. Herlige mennesker - som i øvrigt også medvirker i deres markedsføringsmateriale. Siden da har vi i samarbejde med deres egen marketingafdeling udviklet deres materiale, så de i dag fremstår med en ensartede profil på alle kanaler. Det har både været på den trykte del - hvor de jo naturligvis har brug for manualer og brochure til alle deres PC-modeller, men hvor de også har brug for brochurer, som kan formidle deres budskab; at de har COMPUTERE TIL ALLE og TELEFONI til Danmarks bedste priser.

Vi har lavet store kampagner, som er blevet afviklet i forbindelse med Ældre Sagens kvartalsvise udgivelser, postomdelte directmails-kampagner til eksisterende kunder, TV-kampagne på

landsdækkende TV for dukas gode telefoniaftaler, kampagner til de sociale medier for at skabe kontakt også til yngre målgrupper osv osv Billedet er back-stage fra en TV optagelse, hvor det også er personalet der er "skuespillerne".

Det har været og er stadig rigtig spændende, og i dag er aftalen, at vi træder til uden varsel og sørger for, at præsentationen af deres identitet altid holdes skarp. Vi følger designmanualen, som vi sammen har udviklet, til punkt og prikke. Det resulterer i, at kunderne føler sig sikre i "dukas selskab", hvilket igen giver en stor og loyal kundekreds. Men det giver også duka en fleksibilitet i deres marketing-afdeling. Vi træder til, når de har behov for ekstra hænder eller, når de ønsker et eksternt input. Vi håndtere alle deres grafiske bestillinger. Nogle opgaver er vi med på helt fra idé-plan, nogle opgaver producerer vi rent grafisk og trykker efterfølgende, og andre opgaver koordinerer vi. Men alt i alt, så er ideen med denne aftale, at de kun har omkostningerne til flere grafiske hænder, når de faktisk har brug for flere hænder. Har din virksomhed også brug for ekstern assistance i marketingafdelingen, uden at der er tale om et konkret projekt, så lad os lave en aftale sammen. Det er godt for din bundlinje.


bottom of page