• Sanne Skovrider

Så nemt skulle det ikke være...


Man skal erkende en brøler, når man laver den. Det må vi så denne gang.

Vores projekt omkring månedlig udgivelse af magasinet Riders Notebook, samt drift af et multi-site på nettet, var ikke hvad vi forventede. Derfor er beslutningen om salg af den "pakke" taget, og med virkning 1. juli 2019 - altså præcist et år efter vi sprang på opgaven. Magasinet udgives stadigt og det store flotte website www.ridersnotebook.dk, er i fuld aktivitet. Herfra fortsætter BüroBüro A/S - stadig med investoren med på holdet. Vi vil fremadrettet holde os til vores primære områder, nemlig udvikling af logo, visuelle identiteter, tryksager i alle afskygninger samt digitale løsninger. Vores plakatafdeling www.plakatwerket.dk, er også i fuld gang - og nu med endnu flere plakater end sidste år. Vi er i øvrigt på Formland messen igen i august 2019. Har du lyst til, at bruge et lokalt bureau til dine marketingopgaver, så aflæg os et besøg og blive overbevist om, at vi både kan og vil løse din opgave til din tilfredshed. Vi har kaffen klar...


36 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

BÜRO BÜRO A/S
Adelgade 116 
(sammen med Plakatwerket)
8660 Skanderborg
CVR 38 68 86 50

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Også en del af BÜRO BÜRO:
www.magasinet-indsigt.dk

www.plakatwerket.dk

KONTAKT

Tlf. 52 340 440
Mail info@buroburo.dk