top of page
  • Forfatters billedeSanne Skovrider

Jubilæums magasin


Jeg har selv en datter der skal på Agerskov Ungdomsskole i 9. klasse, så det er da super sjovt, at vi så lige nu fik lov til, at lave deres jubilæumsmagasin. En sag på over 50 sider viser og fortæller om de sidste 100 år på Ungdomsskolen i det sønderjyske.

Ny visuel identitet Det startede faktisk med, at vi gennem en hovedentreprenør fik lov at lave ny visuel identitet. Det var omfattende. Alt skulle ændres. Nye farver Friske fonte Beskrivelse af forskellige markedsføringsmetoder etc. Resultater er blevet fantastiske flot og hovedentreprenøren, kunne glad sende det færdige resultat til ungdomsskolen, som begejstret sagde ja tak. Nu arbejdes der på et website til ungdomsskolen. Et website der er fyldt med lækre billeder, videoer og grafisk forståelse. Et site der i den grad revolutionere efterskolebranchen.

Når deres jubilæum skal fejres her medio 2019, så bliver det med manér.

Ny visuel identitet Nyt website - og super flot jubilæums magasin. Det har været rigtig sjovt, at være med til denne process. - og tillykke med jubilæet.


bottom of page