top of page
  • Forfatters billedeSanne Skovrider

Bolcher til alle....


En lokal virksomhed har et godt produkt i deres sortiment. Danske kvalitetsbolcher, pakket ind i folie med kundens logo. Produktet har en stor værdi som give-away og de fleste kunne have glæde af 25-50 kg på lager til uddeling ved behov. Men den lokale virksomhed kommer ikke rigtig ud over stepperne med den store attraktion, og derfor opfordrede vi dem til, at gå i marken med et nyt og mere moderne udtryk, end det de i øvrigt har. Nogle gange er det tone man taler i, billedevalget eller simpelthen tiden der har gjort, at der skal noget nyt ti.

Bolcher med logo.dk blev skabt Vi udarbejdede layout til deres nye webside. Der skulle være friske farver, kække ordstillinger og tiltalende, moderne billeder. Det skulle være en simpel og frem for alt "glad" side. Det skulle være super nemt at bestille bolcher med logo. Besøg siden og bedøm selv. Siden er udarbejde i Wix for at gøre det billigst muligt, og samtidigt nemt at håndtere. Netop den platform har den fordel, at det er en icon-baseret drag-and-drop løsning, som kan opsættes uden kendskab til kodning. I august 2019 opfølges ideen af både en Adwords- og Facebook kampagne.

Tilmed har bolchermedlogo.dk besluttet at banke på, hos interessante butikker, kontorer og virksomheder i nærmiljøet, for at gøre opmærksom på kampagnen. Det skulle nok give respons. Vi er spændte på at følge udviklingen. Bolcher med logo

- og din favoritsmag! Så bliver det bare ikke mere lækkert ;-)


bottom of page