top of page
  • Forfatters billedeSanne Skovrider

Dansk tøjkæde med NYT LAYOUT


Med mere end 18 forretninger i Danmark, må man kalde "Nielsen's" for en ret stor tøjkæde her i landet. Vi blev kontaktet, da de stod foran opgaven at re-lancere deres webside og ændre den til en egentlig shop. De havde allerede allieret sig med en stor partner på selve kodningen, men følte ligesom, at der manglede et feminint touch på layoutet.

Det var her vi kom ind i billedet.

Efter et brief og et besøg i virksomheden, kastede vi os over opgaven. Super spændende at få lov til at udvikle det grafiske til en virksomhed der skal henvende sig til både børn, teenager og voksne. Men samarbejdet med Nielsens marketingafdeling og efterfølgende firmaet der skulle opbygge backend på sitet, forløb super fint og siden gik i luften - stort set som planlagt.

Nu har webshoppen været i drift nogle måneder, og vi er ret tilfredse med både det visuelle og selve funktionsdelen. Det er en ukompliceret og overskuelig side, der er nem at navigere på og virksomhedens marketingafdeling skifter nemt udseende efter sæsonen. Har du også behov for en webshop med et uniks visuelt design?


bottom of page