top of page
  • Forfatters billedeSanne Skovrider

Long Vally - Sverige


Så fantastisk lækkert et sted - helt tæt på Stockholm. Vi var ikke klar over, at det var muligt. Long Valley er et sted, hvor svenske ryttere med hang til westernstilen holder til. De har deres heste der, de rider og de bor der faktisk også, nogen af dem. Ejeren, Henrik, er arkitekt og har tegnet de skønneste træhuse - i en skøn blanding af Svensk og Amerikansk stil. Det passede perfekt til målgruppen. Men han måtte have en ny hjemmeside

Der var ikke mange krav og derfor kan en sådan side jo lavet både hurtigt og billigt. Eneste ønsker var en kalderfunktion, så besøgende kan følge med i de arrangementer der er på stedet, samt en tilmeldingsformular til nyhedsmail. Vi gik efter westernudtrykket

Efter samtaler med Henrik var opgaven klar og vi var ikke i tvivl om, hvilket visuelt udtryk siden måtte have. Charme, miljø, støv og heste. En ægte westernstemning fik de - og resultatet er blevet præcist som Henrik ønskede.

Uanset om man har en virksomhed, der markedsfører sig digitalt eller på tryk, så er en hjemmeside et must. MAN KAN IKKE UNDVÆRE DEN. Alt andet digitalt referer til hjemmesiden og kunderne.... ja, det kan godt være, at de dukker på på din adresse, men du kan være sikker på, at de allerførst har googlet dig på nettet. Så få din hjemmeside til at afspejle dig og din virksomhed.

Vi giver gerne et bud.


bottom of page