top of page
  • Forfatters billedeSanne Skovrider

Iværksætter... er det dig? Så brug lige et øjeblik her.


Uanset, hvilken branche det handler om, så er der meget, som du bare SKAL have styr på til tiden. Lokaler, varelager, maskiner og ikke mindst marketingstrategien og udviklingen af dette. Erhvervsrådet i din kommune og andre vil rigtig gerne give dig teoretiske råd og masser af tips til, hvordan du griber det an. Men er det nok? Det koster alt sammen. Holder budgettet til alt, det du skal gøre, hvis det er en lille virksomhed, hvor det kun er dig selv og måske en eller to ansatte? Hvad med din markedsføring eksempelvis... Desværre har de færreste gjort sig tanke om, hvor dyrt det kan være, at få udviklet logo, brochurer, skilte, webside, facebook profil og alt muligt andet marketingmateriale. Endnu færre kan gøre det selv, og må på en eller anden måde finde plads i budgettet, hvis de vil ordenligt i gang med deres nye virksomhed. Der udover må mange have hjælp, når det handler om at få lavet en konkret plan for, hvordan det hele bliver færdigt i tide. Ved du, hvordan det skal gribes an? Hvem du skal gribe fat i, hvad koster det, og hvor lang tid tager det? BüroBüro tager dig i hånden Vi tilbyder dig en iværksætter pakke, hvor vi kommer omkring alt det, der vedrører marketing. Vi laver en overskuelig strategi for dig, og får sat gang i tingene. Så kan du koncentrere dig om det, du har forstand på. Du betaler ikke for alle ydelserne på en gang Der imod betaler du et mindre beløb i rater efter nærmere aftale. På den måde hjælper vi dig ikke kun med din marketing, men er også medvirkende til, at dit budget kan overholdes. Vi ved godt, hvor svært det kan være at “komme i gang”. Lad os give dig en hånd!


bottom of page