top of page
  • Forfatters billedeSanne Skovrider

Lav nemt en god marketing strategi


Er din virksomhed af en størrelse, hvor det er nødvendigt med en god strategi for dine marketing aktiviteter? Og er du i tvivl om, hvordan du lige får lavet sådan en? Du har måske selv overblikket over, hvad du ønsker skal ske det næste stykke tid, men er i tvivl om, hvordan du får det sat i et system, som resten af virksomheden kan overskue - så I derved kan komme i mål, og få mest ud af jeres markedsføringskroner. Altså, hvordan I efter strategien er lagt fast - også får lavet en egentlig handlingsplan. Det er helt almindeligt, at en virksomhedsejer har meget forstand på sit eget fag, men knap så meget på marketingfaget. Derfor er det fornuftigt, at spørge om hjælp hos nogen, som har masser af erfaring med netop det. Hvis din virksomhed ikke har et budget der giver plads til en marketingchef, så er det af ret stor betydning, at du henter sparring ude fra. Nogen som kan hjælpe dig med at lave en strategi, som er præcis, enkel og relevant for din branche og også efterfølgende en handlingsplan, med kalender, budget etc., så du får styr på det næste halve eller hele år. Det er en løsning der giver nye input og ideer, og også en økonomisk god plan for virksomhedens aktiviteter indenfor kommunikation og marketing. Er du i tvivl om, hvor du kan henvende dig...? Så kontakt os BüroBüro. Vi er kompetente partnere på den type opgaver. Vi laver holdbare løsninger og godt grafisk design- også til digital markedsføring.


bottom of page