• Sanne Skovrider

Effektivt reklamebureau sikrer de gode resultater


BüroBüro er et reklamebureau der primært arbejder med kerneopgaver indenfor reklame. Specielt designopgaver i alle afskygninger. Grafisk design, emballagedesign, visuel identitet, logodesign og selvfølgelig digitalt design. Målrettet kommunikation fra mindre, simple opgaver til de mere omfattende kampagner der udløses på flere kanaler. Herunder også både POS og print opgaver. Lad os ikke gøre det mere kunstfærdigt end det er. I din virksomhed drejer det sig om at nå målet. Budgetterne. Forventningerne. At brande din virksomhed i den store verden - eller måske helt lokalt. At fange mennesker og præge dem i den retning, der smitter positivt af på din virksomhed. Din virksomhed skal findes, ses og være den valgte til opgaven. Det er præcist det vi kan hjælpe med!


15 visninger

BÜRO BÜRO A/S
Adelgade 102 a
8660 Skanderborg
CVR 38 68 86 50

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Også en del af BÜRO BÜRO:
www.magasinet-indsigt.dk

www.plakatwerket.dk

KONTAKT

Tlf. 52 340 440
Mail info@buroburo.dk